Epson WorkForce Enterprise AM-C4000

Høj ydeevne og lavt strømforbrug

WorkForce Enterprise AM-C4000

Epson WorkForce Enterprise AM-C4000 er en imponerende farveprinter, der er skabt med henblik på at imødekomme de høje krav, som virksomheder stiller til deres printere. Med sin professionelle ydeevne og høje hastighed er denne printer ideel til store arbejdsgrupper og vil helt sikkert øge produktiviteten og effektiviteten i enhver virksomhed.

Epson WorkForce Enterprise AM-C4000 kombinerer høj ydeevne med lavt strømforbrug. Med et mere kompakt og modulært design er den fremstillet med det moderne kontor for øje, så du kan bygge din enhed, så den opfylder dine præcise krav. Den innovative teknologi gør også både installation og vedligeholdelse nem og stressfri. 

 

Med det mindste fodaftryk i sin klasse tilbyder denne mere bæredygtige MFP den perfekte løsning til alle dine erhvervsudskrivningsbehov.

Få en uforpligtende rapport på din mulige miljø og økonomiske besparelser
Udfyld dine oplysninger

Pålidelig og bæredygtig erhvervsprinter

Epson WorkForce Enterprise AM-C4000 har en enklere og forkortet papirgang, hvilket gør det nemt at fjerne papirstop. Derudover er den endelig tilslutning også forbedret. Nedetid kan således holdes på et minimum. WorkForce Enterprise AM-C4000 producerer også mindre affald, da der er behov for færre forbrugsvarer og forsyninger på trods af dagligt brug. Sidst men ikke mindst kan denne printer prale med et meget lavt strømforbrug, der samtidig reducerer den samlede miljøpåvirkning markant.

Løsningskompatibilitet

Epson WorkForce Enterprise-serien tilbyder integration af en række forskellige softwareløsninger i den eksisterende infrastruktur, så effektiviteten kan forbedres. Det omfatter bl.a. ERS (Epson Remote Services), der byder på et Cloud-baseret system til enhedsovervågning samt et styringssystem, der kan levere avancerede fjerndiagnosticeringer til alle Epsons erhvervsprodukter.

Varmefri præcisionskerneteknologi

Printere i WorkForce Enterprise-serien benytter en varmefri præcisionskerneteknologi, der ikke kræver varme, hverken når den bliver tændt eller genaktiveret efter dvale. Det reducerer strømforbruget markant. Epsons varmefri inkjetprintere kan af den grund tilbyde en exceptionel hurtig FPOT, hvis man sammenligner med laserteknologi. 

Nem og effektiv vedligeholdelse

Epson WorkForce Enterprise AM-C4000 har brug for færre reservedele end almindelige printere, og det holder brugerens indgriben på et minimum. Det betyder, at den daglige vedligeholdelse er både nem og effektiv.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi ringer dig op til en uforpligtende snak om hvordan du spare både på økonomien og klimaet

Tekniske specifikationer

Epson WorkForce Enterprise AM-C4000 er en multifunktionsprinter, der kan printe op til 40 sider pr. minut. Den har en maksimal opløsning på 600 x 2400 DPI. Printeren har et papirinput på op til 2.350 ark og kan behandle papirvægte op til 300 g/m². Den har desuden en duplex-funktion til tosidet print.

AM-C4000 har også en række tilslutningsmuligheder, herunder USB, Ethernet og trådløs forbindelse. Derudover har den en stor touchskærm og en avanceret sikkerhedsfunktion med brugeridentifikation og adgangskodebeskyttelse.

Alt i alt er Epson WorkForce Enterprise AM-C4000 en imponerende farveprinter, der er skræddersyet til at imødekomme de høje krav, som virksomheder har til deres printere.