Om Itgroup

Sund integritet, to årtiers erfaring og branchens dygtigste teknikere

Sund integritet, to årtiers erfaring og branchens dygtigste teknikere
Vores grundtanke er enkel. Langsigtede løsninger med fokus på høj kundetilfredshed og miljørigtig bæredygtighed. Vi satser på langvarige kunderelationer frem for at jage nye kunder med slagtilbud. Sådan har det været siden starten gik i 2011. Simpelt og sundt købmandskab der aldrig går af mode hos os.

Vi er prioritetspartnere med Minolta, Konica og Epson, men ikke gift med nogen af dem. Derfor er der heller ikke er et mærke i branchen, som vi ikke kan sælge, levere eller servicere. Alle ønsker er velkomne, og det samme gælder din virksomhed uanset størrelse.

 

Sunde værdier giver sund forretning

IT Group har været i konstant og sund vækst siden begyndelsen i 2011. Det betyder blandt andet, at vi har fået den flotte titel af Børsen som Gazelle-virksomhed i både 2016, 2017, 2018 og 2019. At opnå den titel fire år i træk har ført til at vi er blevet det Børsen kalder for en Marathon Gazelle. Det er lidt af en sjældenhed at kunne kalde sig for en Marathon Gazelle.
En virksomhed som opnår titlen som gazelle virksomhed mindst fire år i træk tildeles titlen Marathon Gazelle.

At blive udnævnt som Marathon Gazelle virksomhed betyder man har fordoblet resultatet af sin første gazelle for 4 år siden. Marathon Gazeller er derfor virksomheder, som har en høj og stabil økonomisk vækst i en periode på minimum 7 år.

Det er kun ca. 100 virksomheder om året som opnår titlen som Marathon Gazelle – Dvs. kun 0,03% af de ca. 300.000 registrerede virksomheder i Danmark.
At blive tildelt titlen som Marathon Gazelle virksomhed er derfor en titel, vi er meget stolte af, da det er et stærkt bevis på, at man som virksomhed har formået at vedligeholde et stabilt niveau af stærk vækst og positive resultater over en 7-årig periode.

Fordele ved at vælge os

Du skal vælge os, fordi vi er i øjenhøjde med vores kunder
– og vi altid værner om et langvarigt samarbejde der skaber værdi for begge parter.

 

20 års erfaring

Vores solide brancheerfaring giver overblik og erfaring. Det gør os skarpe til at skabe den helt rigtige løsning til jeres behov. Ingen er ens.

Driftsikkerhed

Vi arbejder med de bedste leverandører og produkter på markedet. Det sikrer dig stabil drift og innovative løsninger.

Egen kontaktperson

Jeres egen faste kontaktperson som kender dig, jeres forretning og behov der kan opstå, før de bliver et muligt problem. Det gør jeres hverdag lettere og billigere.

Landsdækkende

Vi dækker hele Danmark med samme store serviceniveau for alle vores kunder. Hos os er alle vigtige.

Loyalitetsprogram

Langvarige relationer skaber sund forretning for begge parter. Igennem vores loyalitetsprogram belønner vi den tilgang.

Up to date

Vi sørger for jeres udstyr altid er up to date. Vi optimerer konstant og servicerer jeres udstyr med faste intervaller. Vi søger altid at skabe besparelser på jeres vegne.

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning.