Epson WorkForce Pro RIPS WF-C879R

Pålidelig printer med stor kapacitet

WorkForce Pro RIPS WF-C879R

Epson WorkForce Pro RIPS WF-C879R er en avanceret printer, der er specielt designet til at opfylde behovene hos både små og store virksomheder. RIPS står for Replaceable Ink Pack System, hvilket betyder, at printeren bruger udskiftelige blæksæt i stedet for traditionelle blækpatroner. Det gør det muligt for printeren at printe i store mængder uden at skulle skifte blæk hele tiden.

Epson WorkForce Pro RIPS WF-C879R giver mulighed for at få uafbrudt udskrivning af op til 86.000 sider i sort-hvid og 50.000 sider i farver uden genopfyldning. Denne ekstreme pålidelige inkjetmultifunktionsprinter er udstyret med vores banebrydende udskiftelige blækpakkesystem (RIPS), der mindsker kravet til brugerinteraktion, giver mindre spild og et lavt strømforbrug.

 

Med denne alsidige og kompakte A3-model får man en pålidelig MFP med alle nødvendige funktioner til kontoret.

Få en uforpligtende rapport på din mulige miljø og økonomiske besparelser
Udfyld dine oplysninger

Enestående udskriftskvalitet og hastighed

Epsons unikke RIPS-teknologi gør det muligt for dig at printe op til 50.000 farvesider eller 86.000 sort-hvide sider uden at skulle genopfylde. Det betyder at brugerinteraktionen er minimal, hvilket øger produktiviteten og mindsker spild. 

Forbedret automatisk dokumentføder

Epsons automatiske dokumentføder har markedets bedste understøttelse af tyndt papir med et kompakt, robust desugn og forbedret scanningskvalitet og -hastighed.

Varmefri præcisionskerneteknologi

Epsons varmefri teknologi kræver ingen varme til opvarmning, når maskinen tændes eller vækkes fra dvaletilstand, hvilket resulterer i en betydelig reduktion af strømforbrugeret og besparelser for dig. Uden behovet for opvarmning, kan denne printer levere hurtig udskrivning af den første side på blot 5½ sekund. 

Forbedret funktionalitet gennem interne og tredjepartsløsninger

Med Epson WorkForce Pro WIPS C879R får du fuld kontrol over udskriftshandlinger med løsninger med Epson og Epsons partnere, så enheder kan tilpasses til at opfylde specifikke og skiftende virksomhedskrav. 

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi ringer dig op til en uforpligtende snak om hvordan du spare både på økonomien og klimaet

Tekniske specifikationer

Epson WorkForce Pro RIPS WF-C879R er en professionel printer designet til at opfylde behovene hos virksomheder med høje printvolumener – og med dens brug af PrecisionCore Heat-Free Technology bruger den minimal strøm.

Printeren har en maksimal opløsning på 4800 x 1200 dpi og kan printe op til 24 sider pr. minut. Printeren har desuden et papirinput på op til 1330 ark og kan klare udskrivning af en lang række papirstørrelser, heriblandt A3. Den har også en duplex-funktion til tosidet print.

RIPS WF-C879R har også en intuitiv 4,3 tommer farvetouchskærm, der gør det nemt at navigere gennem printerens funktioner og indstillinger. Epson WorkForce Pro RIPS WF-C879R har også netværksfunktioner, der gør det muligt at dele den med flere brugere, enten via Ethernet-forbindelse eller trådløst via Wi-Fi. 

Den er kompatibel med både Windows og Mac-operativsystemer, og kan således integreres sømløst i forskellige arbejdsmiljøer. Og med dens kompakte design og relativt lette vægt er det nemt at placere printeren på en passende plads i kontoret uden at optage for meget plads.

Alt i alt er Epson WorkForce Pro RIPS WF-C879R en pålidelig, effektiv og alsidig printer, der er ideel til virksomhed med et højt printbehov. Med dens avancerede teknologi og funktioner kan den levere professionelle udskrifter med høj kvalitet og hurtig hastighed.